ЖИТЕЛІВ ЗАБОЛОТІВЩИНИ ЗАЛУЧЕНО ДО ВИГОТОВЛЕННЯ МАСКУВАЛЬНИХ СІТОК НА ПЛАТНІЙ ОСНОВІ

  • 360

Сьогодні, в Заболотівській селищній ради, між Івано-Франківським обласним центром зайнятості та Благодійною організацією «Благодійний фонд «Патріотична Заболотівщина» укладено договір на організацію суспільно корисних робіт, які оплачуються за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Суспільно корисні роботи – це один із видів тимчасової зайнятості працездатних осіб в умовах воєнного стану, який має оборонний характер, слугує для ліквідації надзвичайних ситуацій, або ж задоволення потреб Збройних Сил, інших військових формувань і сил цивільного захисту, тощо.

Відповідно до укладеного договору, Снятинське управління Коломийської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості направляє у березні 2024 року до благодійної організації на оплачувані суспільно корисні роботи, а саме виготовлення маскувальних сіток, осіб, які перебувають на обліку як безробітні та проживають на території громади.

Це рішення є важливим кроком у підтримці людей, які залишилися без роботи через війну. Воно дозволить їм не лише отримати тимчасову зайнятість, гідну заробітну плату, а й дасть можливість долучитися до нашої Перемоги!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису