У ЗАБОЛОТІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ЗАВЕРШИВСЯ 2 ЕТАП ЗМАГАНЬ "ПЛІЧ-О-ПЛІЧ: ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ" З ФУТЗАЛУ

  • 220

У Заболотівській громаді завершився 2 етап змагань "Пліч-о-пліч: Всеукраїнські шкільні ліги". Юнаки навчальних закладів взяли участь у турнірі з футзалу. 
У підсумку спортивних баталій перемогу здобули спортсмени Заболотівського ліцею ім.Мирослава Попадюка, другими стали учні Іллінецького ліцею, третіми- команда Рудниківського ліцею.
Нагороджували переможців та призерів начальник відділу освіти, молодіжної політики та спорту селищної ради Микола Медвійчук та інспектор  з питань молодіжної політики та спорту відділу освіти, молодіжної політики та спорту  селищної ради Денис Лукащук.
Попереду відповідальний 3 етап змагань - районний. Участь у ньому візьмуть команди: Балинцівського ліцею (волейбол - команда дівчат та юнаків), Заболотівського ліцею ім.Мирослава Попадюка (футзал). Щиро бажаємо командам та їхнім наставникам достойно представити свій навчальний заклад та Заболотівську громаду. Сили вам, витримки та спортивної наснаги. Уперед до перемоги!

Змагання "Пліч-о-пліч: всеукраїнські шкільні ліги" проводяться під егідою Президента України Володимира Зеленського під гаслом "Разом переможемо!" з метою залучення дітей до занять спортом та організації цікавого спортивного дозвілля для учнівської молоді.

Разом переможемо! 

#scl_ivano_frankivskregion #плічопліч #разомпереможемо #шкільніліги

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису