ВІДБУЛОСЬ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ ТОВАРИСТВА "ПРОСВІТА ЗАБОЛОТІВЩИНИ"

  • 464

26 березня у Заболотові відбулася важлива освітньо-культурна подія – Загальні Збори громадської організації «Товариство «Просвіта Заболотівщини».

Сонячний весняний день зібрав людей різних професій, творчу молодь, які вирішили стати частинкою просвітницького руху в Заболотівській громаді.

Розпочалась зустріч із вшанування хвилиною мовчання загиблих воїнів-героїв, зокрема з нашої громади.

На зустріч завітали: селищний голова Петро Маліборський, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Роман Чорнописький, начальник відділу освіти, молодіжної політики та спорту Микола Медвійчук.

Під час свого звернення до присутніх, селищний голова Петро Васильович представив голову громадської організації «Товариство «Просвіта Заболотівщини» Роксолану Вакалюк. 

Очільник громади запевнив, що селищна рада всебічно підтримуватиме просвітян, допомагатиме в розвитку та утвердженні принципів національної демократичної держави, духовних та культурних цінностей української нації на благо Заболотівщини.

Надалі слово було надано Роксолані Михайлівні, яка ознайомила усіх присутніх із метою та завданнями Товариства, представила заступника – Наталію Василівну Курилюк, учителя початкових класів Троїцького ліцею.

На порядку денному Загальних Зборів було розглянуто ряд питань: вибори секретаря (Грицик Людмилу), обрання ревізійної комісії (Антонюк Тетяну, Косович Віру), затвердження плану роботи громадської організації; також було заповнено заяви членів ГО «Товариство «Просвіта Заболотівщини». 

Узгодивши  питання згідно із регламентом, учасники Засідання перейшли до знайомства одне з одним. У дружній атмосфері новоспечені просвітяни, активні, ініціативні та творчі люди, поспілкувались, надихнулися ідеями та планами, які будуть упроваджувати в життя для освітньо-культурного та національно-патріотичного майбутнього Заболотівської громади.

Бажаємо просвтянам громади успіхів на просвітницькій ниві та втілення всіх ідей та задумів!

За матеріалами @Громадська організація «Товариство «Просвіта Заболотівщини»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису