УЧНІ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ ЗАБОЛОТІВЩИНИ ЗМОЖУТЬ БЕЗКОШТОВНО ГРАТИ У ВЕЛИКИЙ ТЕНІС

  • 1050

Великий теніс по праву вважається одним з елітних видів спорту. Ця дисципліна завойовує серця спортсменів і глядачів з кінця дев’ятнадцятого століття і з часом його популярність тільки зростає. Тенісом займаються мільйони людей у ​​всьому світі, він підходить для дорослих та дітей, професіоналів та любителів.

На Заболотівщині   лідером з розвитку  та популяризації цього виду спорту є  Віктор Миколайович Ворощук. Він з дружиною Марією збудували в с.Хлібичин корти, облаштували відповідну інфраструктуру.

Віктор Миколайович зазначає, що великий теніс безперечно несе користь для здоров’я і вважається одним із найбезпечніших видів спорту.
Теніс допомагає тримати в тонусі майже всі групи м’язів, добре розвиває дихальну та серцеву систему, забезпечує покращення роботи системи кровообігу та припливу кисню, але і що важливо – зміцнює витривалість, «загартує» якщо хочете людину.

І хоч теніс дійсно є одним із найбезпечніших видів спорту, промахи можливі. Уникнути непорозумінь допоможе правильно підібраний інвентар,  взуття  та інші деталі. Сьогодні, 05 квітня 2024 року, передали  тенісні ракетки, м’ячі для реалізації можливості учням загальноосвітніх закладів Заболотівщини БЕЗКОШТОВНО грати у великий теніс у супроводі вчителів фізичного виховання.

З огляду на той факт, що великий теніс є індивідуальним видом спорту, під час  тренувань дитина розвиває самостійність і вчиться приймати непрості рішення. Ці якості дуже корисні в дорослому житті, а значить, навіть не ставши чемпіоном юний тенісист обов'язково стане лідером в майбутньому. А лідери сьогодні ой як потрібні.

Щиро дякуємо Віктору Миколайовичу Ворощуку за сприяння, вагомий внесок у розвиток і пропаганду фізичної культури і спорту в громаді. Ваше  небайдуже ставлення та активна громадська позиція заслуговує найвищої похвали!

Додатково інформуємо спортсменів, аматорів та всіх бажаючих  про можливість займатися великим тенісом в с.Хлібичин. Деталі за телефонами нижче.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису