ВБОЛІВАЙМО ЗА НАШИХ: 07 КВІТНЯ ВІДБУДЕТЬСЯ ФУТБОЛЬНИЙ МАТЧ МІЖ ФК «ТЕМП» ЗАБОЛОТІВ ТА ФК «КАРПАТИ» БОЛЕХІВ

  • 489

07 квітня 2024 року в селищі Заболотів відбудеться футбольний матч між ФК «ТЕМП» Заболотів та  ФК «КАРПАТИ» Болехів. Гра проводиться в рамках Першості області (2-ге коло) 2023/2024.

Початок матчу о 14:00 год.

Місце проведення: стадіон «Нептун»

Запрошуємо на гру всіх бажаючих! Підтримайте нашу команду та отримайте безліч емоцій від атмосфери хорошого та якісного поєдинку!

Водночас хочемо зазначити, що футбольний матч не відбувся б без допомоги і підтримки людей, для яких футбол є особливим видом спорту.

Користуючись нагодою, висловлюємо слова подяки за всебічну підтримку та особистий внесок у розвиток футболу в громаді селищному голові Петру Маліборському. Так, зокрема, в п’ятницю, 05 квітня, очільник громади вручив тренеру футбольного клубу «ТЕМП» Заболотів Мирославу Бортею нову футбольну форму для гравців та спортивний інвентар.

Також, щиро дякуємо секретарю селищної ради Ярославу Джелепу, заступнику селищного голови Роману Чорнопиському за вирішення організаційних питань з підготовки до проведення турніру та відкриття  весняної частини сезону, за монтаж нового табла на стадіоні «Нептун», заходи спрямовані на облаштування тренувального  поля, підприємцю Василю Антонюку за виготовлення та встановлення вішалок для роздягалень футболістів, керівнику Віталію Марчуку та працівникам КП "Заболотівський комбінат комунальних підприємств» за проведену роботу із каткування футбольного поля та проведення електромонтажних робіт, керівнику Ігорю Паньку та працівникам Заболотівського міжшкільного ресурсного центру за пошив прапорців для футбольного поля, подальше підвезення футболістів, депутату селищної ради Сергію Лукінчуку за  забезпечення  питною водою спортсменів.

Дякуємо всім, хто всіма можливими способами підтримує футбол та вболіває за наших земляків!

А футболістам бажаємо  успішної гри і подальших перемог!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису