В УКРАЇНІ СТАЛА ДОСТУПНА БЕЗКОШТОВНА ПРОГРАМА З БІЗНЕС-ОСВІТИ ДЛЯ ДІТЕЙ

  • 76

В Україні проходить реєстрація на безкоштовну програму біснес-освіти для дітей U-Generation. Вона спрямована на розвиток підприємницького мислення.

U-Generation — це масштабна благодійна освітня ініціатива, яка підготує дітей до активної участі у відновленні економіки України. Програма розрахована на дітей віком від 6 до 16 років. Навчання буде проходити протягом одного тижня у віддаленому форматі на спеціально створеній платформі із записаними уроками, домашніми завданнями та тестуванням.

«Питання майбутнього для нашої країни наразі стоїть дуже гостро. І сьогоднішнє покоління дорослих буквально виборює його для наших дітей. Наше завдання тут і зараз надати дітям впевненість — у майбутньому, у собі, у своїх силах. Ми прагнемо виховати нове покоління лідерів, які будуть не лише креативними підприємцями, але й відданими громадянами готовими приносити внесок у розвиток нашої країни», — зазначили засновники програми.

Над створенням спеціальної навчальної програми з бізнес-освіти для дітей працювали лідери провідних українських бізнесів.

Діти отримають знання і навичками у таких напрямках: основи підприємницької діяльності, маркетинг, профорієнтація, самореалізація, самопрезентація та спічрайтинг, громадянська активність та відповідальність, фінансова грамотність, комунікації.

Найкращі з U-рейтингу отримають путівки на літній відпочинок в Іспанії та річний абонемент на вивчення англійської мови.

Зареєструватися на безкоштовну програму можна за посиланням.

Фото без опису