ПЕРЕДАНО СПОРТИВНИЙ ІНВЕНТАР ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ БОКСЕРСЬКОГО КЛУБУ «СТАЛЬ»

  • 241

Ми живемо в час, коли здоров’я кожного з нас, здоров’я наших дітей ціниться понад усе, коли популярності набуває ведення здорового способу життя, а  діткам ще змалечку прививають любов до спорту та фізичною культури.

Керуючись принципом «В здоровому тілі - здоровий дух!», Заболотівський селищний голова Петро Маліборський завжди йде на зустріч людям, які горять бажанням розвивати у громаді спорт: футбол, волейбол, боротьбу, великий теніс, настільний теніс, тощо. Сьогодні ж, свій вклад селищні управлінці внесли у розвиток боксу в громаді. 

Так, напередодні, тренеру Боксерського клубу «Сталь» Віталію Олексюку посприяли в проведенні занять в приміщенні Заболотівського ліцею імені Мирослава Попадюка у селищі Заболотів. А цими днями було передано лаву для пресу, гантелі різної ваги та тенісні м’ячі для діточок.

Юним вихованцям боксерського клубу вже вдалося добряче випробувати спортивне спорядження на міцність та застосувати його на тренуваннях. Віримо в те, що переданий інвентар ефективно служитиме та принесе на заняттях максимальної користі.

Хочемо добавити, що сьогодні робота боксерського клубу «Сталь» набирає неабияких обертів, бажаючих записатись на заняття все більше, і більше. Тут займаються як діти, так і дорослі, як хлопці, так і дівчата. На даний час тренер має понад 40 вихованців, серед яких кандидати в майстри спорту, переможці та призери міжнародних, всеукраїнських, обласних чемпіонатів та інших різних змагань. Заняття проводяться в селищі Заболотів та в селі Рудники. 

Тож, якщо вам до душі даний вид спорту, ви готові випробувати себе саме в цьому напрямку, або ваші діти проявляють зацікавленість в боксі – не зволікайте та записуйтесь на заняття!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису