«СТАЄМО СИЛЬНІШИМИ РАЗОМ»: ПРЕДСТАВНИКИ ЗАБОЛОТІВЩИНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОСВІТЯНСЬКОМУ ФОРУМІ

  • 235

Сьогодні, 18 квітня 2024 року в місті Тисмениця відбувся форум «Стаємо сильнішими разом. Ефективні моделі управління в умовах воєнного стану». Проведено захід за ініціативи громадської організації «Центр освітніх реформ «НАШІ ДІТИ» та підтримки Тисменицької міської ради.

За запрошенням, участь у форумі взяли представники Заболотівської громади: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Роман Чорнописький та начальник відділу освіти, молодіжної політики та спорту селищної ради Микола Медвійчук.

Мета проведення заходу полягає в єдності громад Івано-Франківської області та визначенні дієвих механізмів щодо політики консолідації та євроінтеграції громад. Учасниками форуму були обговорені перспективи розвитку та відновлення громад в умовах воєнного стану та особливості відновлення (оновлення) навчального процесу з урахуванням ефективності українських інноваційних технологій в освіті.

Також, в рамках форуму, відбувся турнір «Всеукраїнської шкільної ліги QUIZ Діти», в якому гідно представила нашу громаду команда учнів 4-го класу Іллінецького ліцею «Гальченята».

Quiz - це захоплюючий інтелектуальний виклик, який допомагає розширити свої знання. Ведучі заходу: учасники проєкту Ліга Сміху - Володимир Черняк та Артем Мартиросян з команди «Наш Формат» та Олександр Теренчук з команди "Вінницькі" (відомий за роллю поліцейського з серіалу "Одного разу під Полтавою"), спільно з заслуженим артистом України Богданом Сташківим зробили турнір веселим, захопливим та незабутнім!

Завдяки цікавій та інтерактивній командній грі всі учасники отримали приємні подарунки та яскраві й позитивні емоції!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису