Нарада по інвентаризації земель

  • 738

Голова Заболотівської селищної ради об’єднаної територіальної громади Іван Танюк провів робочу нараду з питань проведення інвентаризації земель сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення їх ефективного і раціонального використання. У нараді взяли участь, начальник відділу земельних відносин, охорони навколишнього середовища, містобудування та архітектури, комунальної власності селищної ради ОТГ Василь Кушнірук та землевпорядники старостинських повітів Заболотівської селищної ради ОТГ.

Учасники наради обговорили питання використання земель запасу, орендної плати за використання паїв. Основним завданням по даній роботі є виявлення тих земельних ділянок, які використовуються без оформлення відповідних документів, або право користування якими не встановлено та не проведено державну реєстрацію. Адже відповідно до децентралізації бюджетів, відтепер земельний податок є додатковим джерелом наповнення місцевих скарбниць.

За результатами наради Іван Танюк дав ряд доручень, що стосувались проведення інвентаризації земель та майнових комплексів.