Привітання голови Заболотівської селищної ради ОТГ Івана Дмитровича Танюка з Великоднем

  • 901

Фото без описуШановні священнослужителі усіх релігійних конфесій, депутати, члени виконавчого комітету, старости та працівники апарату селищної ради ОТГ, медики та освітяни, працівники комунальних підприємств та соціальної сфери,  приватні підприємці, керівники підприємств, установ та організацій, учасники АТО, воїни-інтернаціоналісти та ветерани ВВВ, представники політичних партій та громадських організацій,  місцеві ЗМІ,  та усі жителі Заболотівської об’єднаної  територіальної громади!
    Сердечно вітаю всіх  Вас зі Світлим Христовим Воскресінням!


      У цей  весняний день  премудрості та ласки Господньої,  
 ми   відчуваємо   свою причетність до великої таємниці вічного життя, що ми - не самотні на цьому світі, бо з нами - Господь. Хочеться, щоб усе людство цінувало той величний подвиг Спасителя, який Він здійснив для перемоги життя над смертю, тріумфу добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією.
      Нехай же благодатна звісточка про Воскресіння Сина Божого навідається в кожну душу та оселю, і не тільки словами, але справами любові та милосердя.
       Підносячи молитви до Воскреслого Господа нашого, благаймо Його, щоб Він благословив нашу державу, послав нашому народові духовне оновлення, дарував нам мир, здоров’я, злагоду, достаток.  Нехай наші серця завжди будуть наповнені нетлінною пасхальною радістю! Нехай усі наші помисли   стануть щирими та добрими, нехай благословляються вони засадами Євангельської Істини.

Вірю, що зі світлими помислами, щирою молитвою та любов’ю один до одного ми зуміємо подолати всі негаразди, повернути мир та спокій на українську землю.

У ці святкові Пасхальні дні щиро бажаю Вам радості, злагоди й добра. Аби щастям, теплом і любов’ю повнились ваші домівки, а віра ніколи не полишала серця!

Нехай благословить та береже Господь Ваші сім’ї, наш край, рідну Україну!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

Голова Заболотівської

селищної ради ОТГ                                                                               Іван Танюк