Привітання голови Заболотівської селищної ради ОТГ Івана Дмитровича Танюка з Днем пам’яті та примирення та річницею Великої Перемоги над фашистськими загарбниками!

  • 664

Фото без описуДорогі Ветерани, інваліди та вдови  Великої Вітчизняної війни шановні учасники АТО, воїни-інтернаціоналісти та усі жителі Заболотівської об’єднаної  територіальної громади!
    

     Сердечно вітаємо Вас з Днем пам’яті та примирення та річницею Великої Перемоги над фашистськими загарбниками!

     День Перемоги назавжди залишиться Днем героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім’я Перемоги над фашизмом — істинний приклад патріотизму для нащадків.

     Друга світова війна і виборена в ній Перемога, віддаляючись від нас у часі, не відходять у забуття. Священна пам’ять і воєнні реліквії завжди живуть з нами, у наших серцях.

     Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою.

     Міцного здоров’я Вам, шановні ветерани, чудового настрою в цей святий для всіх нас день. Хай не болять Ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у Ваших оселях. Пишаємося тим, що зробили для Перемоги наші земляки. Рідна земля завжди пам’ятатиме про великий подвиг українського воїна!

Зі святом Вас!

Голова Заболотівської

селищної ради ОТГ                                                                                                                Іван Танюк