В старостинських округах Заболотівської ОТГ відбулись урочисті заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

  • 859

8 травня 2018 року в усіх старостинських округах Заболотівської селищної ради об’єднаної територіальної громади  відбулись урочисті заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення, 73-ї річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в яких взяли участь представники Заболотівської селищної ради ОТГ.

Так, голова Заболотіської селищної ради ОТГ Іван Танюк відвідав Олешівський старостинський округ де взяв участь в урочистостях та виступив з вітальним словом до учасників заходу, привітавши усіх присутніх з визначними датами та звернув увагу, що український народ зробив величезний внесок у перемогу над нацизмом та, водночас, став одним із найбільш постраждалих народів у роки Другої світової війни.  

Після чого відбулось  покладанням квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків воїнам великої вітчизняної війни. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих.