В Заболотівській ОТГ проведено змагання з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів місцевої пожежної охорони Снятинського району

  • 603

Фото без опису13 травня 2018 року на базі Заболотівської МПО ОТГ  було проведено змагання з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів місцевої пожежної охорони Снятинського району з нагоди Дня Матері. В змаганнях приймали участь такі команди: Заболотівська МПО ОТГ, Задубрівська МПК, Стецівська МПК, Заваллівська МПК, Джурівська МПК.

Заболотівська місцева пожежна команда зайняла загальне перше місце за підсумками двох етапів. Перше і друге місце по сто метровій полосі і друге місце по бойовому розгортанню. Були нагороджені грамотами та дипломами і пожежні команди с. Задубрівці  за друге загальне командне місце і команда с.Завалля за зайняте третє загальне  місце.

Кращими на 100 метровій полосі були пожежні Бучак В.Ю., Курилюк В.В. – Заболотівської МПО ОТГ і третє місце зайняв пожежний - водій з команди с. ЗадубрівціСенчук С.С. На бойовому розгортанні з часом 45 секунд перемогу здобула команда Задубрівської МПК, Заболотівська МПО ОТГ зайняла друге місце з результатом 47 секунд, третіми були пожежники Стецівської МПК.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису