В Заболотівській ОТГ відзначили свято Останнього дзвоника

  • 642

Фото без опису25 травня 2018 року навчальні заклади Заболотівської ОТГ відзначили  свято Останнього дзвоника, що завершує 2017 – 2018 навчальні роки.

В цей день голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк взяв участь у святковому заході Заболотівського ліцею, привітав школярів щирими словами з нагоди закінчення навчального року. «Останній дзвоник у школі – це і водночас перший крок до дорослого життя для кожного випускника. У ньому віддзеркалюються і радість наближення канікул, і задоволення, гордість за досягнуті успіхи, і всім зрозуміла печаль від розставання зі школою. Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна і щаслива пора, й починається самостійне доросле життя» – зазначив в своєму виступі Іван Танюк та вручив відповідні нагороди та грошову допомогу учням Забололотівської гімназії, які зайняли перші місця у районних та обласних олімпіадах

Урочисте дійство проходило на святково прикрашеному шкільному майданчику, де випускники, першокласники та школярі привітали присутніх зі святом.