Зустріч голови Заболотівської селищної ради ОТГ з громадою села Тростянець

  • 802

29 травня 2018 року голова Заболотівської селищної ради об’єднаної територіальної громади Іван Танюк зустрівся з громадою Тростянецького старостинського округу. Метою зустрічі було обговорення різнопланових питань життєдіяльності громади.

Жителі села піднімали болючі питання, зокрема розглянули наступне: ремонт сільських вулиць, газифікація села, реконструкція сільського стадіону, ремонт центральної дороги «Озеряни - Кути» та ремонт підлоги в приміщенні місцевого ліцею.

Під час зустрічі особлива увага присутніх акцентовано на ремонті дороги «Озеряни-Кути». Більше того підготовлено письмове звернення від жителів села на ім’я голови обласної державної адміністрації щодо вжиття заходів по ремонту даної дороги. В разі не реагування на звернення громада села буде змушена піти на крайні міри та перекрити дану дорогу «Озеряни-Кути».  

Нагадаємо, що такого роду спілкування керівництва Заболотівської селищної ради ОТГ буде проводитися постійно з метою вивчення проблем в старостинських округах Заболотівської ОТГ  та безпосередньо на місцях, напрацьовувати шляхи їх вирішення спільно з старостами та людьми.