ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

  • 577

Фото без описуРішення Уряду від 26.04.2017р. про внесення змін до деяких Постанов КМУ, в тому числі №848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», передбачає повернення частини зекономлених житлових субсидій. А саме грошову виплату енергоощадним родинам - еквівалент вартості зекономлених 100 кубів газу. Інформацію пронаявність економії кожен отримувач субсидії може відслідковувати у своїй платіжці або шляхом звернення до постачальника газу.

Списки одержувачів субсидій, у яких на рахунках залишилась частина невикористаної суми також знаходяться у сільських, міській радах та Заболотівській селищній раді об’єднаної територіальної громади. 

Субсидіантам, які вели енергоефективне домогосподарство, для отримання коштів необхідно буде з 1 липня 2018р. до 1 вересня 2018р. подати заяву до управління соціального захисту населення, на підставі якої здійснюватиметься виплата грошової винагороди за енергоефективність. У сільській місцевості заяву можна подати через уповноважену особу сільської ради, при собі мати паспорт, ідентифікаційний номер, номер банківського рахунку для зарахування коштів.