Нарада з керівниками освіти Заболотівської селищної ради ОТГ

  • 920

Фото без описуГолова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк провів робочу нараду із керівниками загальноосвітніх навчальних закладів громади.

Голова громади розпочав нараду з представленням начальника відділу освіти, молоді та спорту – Лукащук Галини Ярославівни та інспектора з питань освіти – Німчук Оксани Василівни.

Головними питаннями порядку денного наради  було зміна Статутів, матеріально-технічне забезпечення, організація роботи та підвищенні якості освітніх послуг навчальних закладів Заболотівської ОТГ.

В ході зустрічі учасники обговорили поточні потреби освітньої сфери, пройшлися по основних пунктах нового Закону “Про освіту”, а також висловили свої побажання щодо першочергових потреб своїх освітніх закладів та висловили своє бачення щодо оптимізації витрат.

По закінченню наради Іван Дмитрович підсумував і наголосив, що сьогодні в освіті назріло чимало питань, і всі вони потребують негайного вирішення.   Він висловив надію, що разом це вдасться зробити. 

Нарада закінчилась у хорошому настрої, а також привітанням з наступаючими святами Старого Нового року та Водохреща, які прийдуть у життя як освітян, так і всіх жителів об’єднаної територіальної громади та цілої України.

Довідково

Станом на 01 січня 2018 року у Заболотівську об’єднану територіальну громаду ввійшли наступні  навчальні заклади освіти, а саме: 5 шкіл І-ІІІ ступенів (Заболотівська ЗОШ, Ганьківська ЗОШ, Іллінецька ЗОШ, Рудниківська ЗОШ та Троїцька ЗОШ); 3 школи І-ІІ ступенів (Зібранівська ЗОШ, Олешківська ЗОШ та Тростянецька ЗОШ); одна школа І ступеня – Рожневопільська; два навчально-виховні комплекси – Любківський та Шевченківський (ЗОШ І ступення - садок), Заболотівський МНВК та Заболотівський будинок школяра, чотири ДНЗ (Заболотівський, Зібранівський, Іллінецький, Тростянецький).