Сьогодні голова Заболотівської селищної ради об’єднаної територіальної громади Іван Танюк провів зустріч із демобілізованими воїнами АТО, які проживають на території ОТГ

  • 700

Фото без описуСьогодні голова Заболотівської селищної ради об’єднаної територіальної громади Іван Танюк провів зустріч із демобілізованими воїнами АТО, які проживають на території ОТГ.

Головною метою проведення зустрічі з учасниками АТО - є реалізація комплексу взаємопов'язаних завдань і заходів, що спрямовані на розв'язання найважливіших проблем соціального захисту, адаптації, спільної координації наявних ресурсів для забезпечення соціальних гарантій учасників антитерористичної операції, членів їх сімей, створення в суспільстві атмосфери підтримки та поважного ставлення до членів сімей загиблих та учасників АТО.

Учасники зустрічі мали можливість озвучити питання, що їх турбують та отримати на них обґрунтовані відповіді. Зокрема, піднімалось питання щодо фінансової допомоги учаснику АТО Богдану Шулепі в якого повністю знищено житловий будинок в с.Рудники внаслідок пожежі.

Завершуючи зустріч голова Заболотівської селищної ради об’єднаної територіальної громади Іван Танюк зазначив, що керівництво громади завжди готове до постійного діалогу з учасниками антитерористичної операції для вирішення будь-яких  проблемних питань.