Поповнення в творчій родині

  • 623

Днями в Заболотівському селищному будинку культури відбувся звітний захід щодо присвоєння почесного звання “зразкова” аматорській дитячій вокальній студії “Олімпія” керівник Зінковська Ірина Олександрівна. На заході були присутні члени оглядової комісії Управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОДА та НМЦКіТП з присвоєння та підтвердження почесних звань «Народний» і «Зразковий» творчим колективам  закладів культури, перший заступник голови Заболотівської селищної ради М.Козаченко та начальник відділу культури, духовності та туризму В.Андрійчук.

На розгляд комісії було представлено програму заходу з 19 композицій різного жанру та відеозаписи з різноманітних конкурсів та фестивалів всеукраїнського та міжнародного рівня. Талановитість, сміливість, творчість, прагнення до удосконалення учасників,справили не аби яке враження на членів комісії і вони одноголосно прийняли рішення про присвоєння почесного звання "Зразкова" даній студії! Вітаємо керівника та учасників студіїі бажаємо успіхів та нових творчих звершень!

Велика вдячність керівнику за професіоналізм, майстерність та любов до обраної справи, батькам – за підтримку, взаєморозуміння та сприяння розвитку, а учасникам – за старання, витривалість і талант.