Створено Пункт прокату технічних та інших засобів реабілітації Заболотівської селищної ради

  • 448

Фото без описуПри Відділі соціального забезпечення населення та захисту прав дітей Заболотівської селищної ради працюватиме пункт прокату засобів реабілітації. Станом на даний час, в розпорядженні пункту прокату технічних та інших засобів реабілітації Заболотівської селищної ради наявні інвалідні візки та милиці з опорою під лікоть. Жителі Заболотівської територіальної громади, які потребують цих засобів реабілітації зможуть взяти їх на прокат. Щоб отримати ці засоби громадяни  мають звернутися до  пункту прокату та надати відповідний пакет документів (копія паспорта, ідентифікаційного коду та довідка лікаря, про потребу особи в певному засобі реабілітації).

Видача засобів реабілітації здійснюватиметься на безоплатній основі. Першочергово та безоплатно засоби реабілітації видаватимуться одиноким громадянам, одиноким людям з інвалідністю, які обслуговуються у секторі соціальних послуг Відділу соціального забезпечення населення та захисту прав дітей Заболотівської селищної ради.

Термін, на який видається засіб реабілітації, узгоджується сторонами, відповідно до укладеного договору. Договір буде у двох примірниках – один залишається у Відділі соціального забезпечення населення та захисту прав дітей Заболотівської селищної ради, інший – у людини, яка бере ці засоби. Після закінчення строку прокату засобу реабілітації їх буде потрібно  повернути до пункту прокату в робочому стані. 

 

Також звертаємося до жителів громади, які мають у власності засоби реабілітації (інвалідні візки, ходунки, палиці та інші) , що вже використовувалися їхніми рідними, близькими, але вони в гарному стані і можуть бути корисними ще комусь.

ПЕРЕДАВАЙТЕ ЦІ РЕЧІ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ ПУНКТОМ ПРОКАТУ!

Для отримання консультацій, подання заяв та документів з цих питань пропонуємо звертатися до Відділу соціального забезпечення населення та захисту прав дітей Заболотівської селищної ради, що знаходиться за адресою: селище Заболотів вул. Богдана Хмельницького, 6,  І поверх, кабінет № 2.

Детальну інформацію можна дізнатися за тел: 4-12-79