НА ЗАСІДАННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПЕРЕДАНО ДРОНИ ДЛЯ 10 ОГШБР «ЕДЕЛЬВЕЙС»

  • 368

28 березня в сесійній залі селищної ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету Заболотівської селищної ради, на яке були запрошені керівники закладів освіти громади.

Розпочалося засідання із традиційної молитви та представлення нових членів виконавчого комітету Степана Гуменяка (с.Рудники) і Галини Юзюк (с.Троїця).

Далі  слово було надане начальнику відділу освіти, молодіжної політики і спорту селищної ради Миколі Медвійчуку, який підбив підсумки благодійних заходів на підтримку Збройних Сил України в рамках відзначення 210-ої річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Так, завдяки ініціативі керівництва громади, сприянню педагогів, таланту обдарованих учнів та підтримки батьків вдалося закупити  5 дронів для наших відважних воїнів. Придбані дрони передано Олександру Тарасюку, керівнику ФОНДУ ПІДТРИМКИ ГІРСЬКО-ШТУРМОВОЇ БРИГАДИ "ЕДЕЛЬВЕЙС". Пан Олександр  подякував за надані засоби, зазначив, що насправді сьогодні для фронту є важливою кожна «пташка» та запевнив, що він передасть їх у правильні руки, які вміло нищитимуть ворога, адже вже сьогодні відправляється на передову. 

В свою чергу, селищний голова висловив освітянам щирі слова подяки за свідому позицію, прикладені зусилля та закликав не зупинятися на досягнутому, й надалі долучатись до ініціатив для всебічної підтримки наших захисників.

Після такої приємної місії члени виконавчого комітету перейшли до розгляду питань  порядку денного. В рамках засідання ними розглянуто ряд питань організаційного та соціального спрямування, в тому числі, щодо надання одноразової грошової допомоги жителям громади, захисту прав та інтересів дітей, надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дійта збройних конфліктів, доцільності призначення опікунів особам, які не здатні усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними, встановлення меморіальних дошок загиблим захисникам, реєстрації колективних договорів, затвердження нового графіка вуличного освітлення на території громади, зміни адреси з метою упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна, тощо.

За результатами засідання прийнято відповідні рішення, які обов’язкові до виконання.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису