ПРОВЕДЕНО ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ЩОДО ВІДВЕДЕННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК ДЛЯ БУДІВНИЦТВА АВТОМОБІЛЬНОЇ ДОРОГИ Н-10 В ОБХІД СЕЛИЩА ЗАБОЛОТІВ

  • 30

22 березня в сесійній залі Заболотівської селищної ради проведено громадське обговорення детального плану території з метою відведення земельних ділянок з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (будівництво автомобільної дороги загального користування державного значення Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига (на м. Кишинів) в обхід селища Заболотів км 0+000 – км 6+400 в Івано-Франківській області) та визначення параметрів забудови земельних ділянок.

Громадські слухання відбулись за участі народного депутата України – Олега Марусяка. Окрім того, присутніми були селищний голова Петро Маліборський, секретар селищної ради Ярослав Джелеп, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Роман Чорнописький, начальник відділу містобудування, просторового планування, архітектури та  капітального будівництва Михайло Максимчук, працівники селищної ради та жителі громади. Загалом 39 осіб.

Презентували містобудівну документацію «Детальний план території з метою відведення земельних ділянок з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (будівництво автомобільної дороги загального користування державного значення Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига (на м. Кишинів) в обхід селища Заболотів км 0+000 – км 6+400 в Івано-Франківській області) та визначення параметрів забудови земельних ділянок» представниці проектної організації «Містоплан» Леся Гривнак та Олена Мужик.

Заслухавши доповідачів, та, обговоривши ряд питань, які турбують місцевих жителів, було прийнято відповідне рішення.

Протокол громадських слухань додається.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису