ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ проєкту регуляторного акта Заболотівської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку»

  • 486

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення з 20  квітня 2021 року на офіційному веб-сайті Заболотівської селищної ради проєкту рішення Заболотівської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку» з аналізом його регуляторного впливу.

З текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу всі бажаючі можуть ознайомитися  в  приміщенні Заболотівської селищної ради за адресою: пл. Степана Бандери, буд. 3, селище Заболотів, Коломийський район, Івано-Франківська область,  78315, а також на сайті Заболотівської селищної ради за електронною адресою: http://zabolotiv-rada.gov.ua в розділі «Регуляторна політика»/  «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції приймаються впродовж одного місяця з дня оприлюднення проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу в письмовій формі за поштовою адресою: пл. Степана Бандери, буд. 3, селище Заболотів, Коломийський район, Івано-Франківська область,  78315 від фізичних осіб за особистим підписом; від юридичних осіб – на фірмових бланках, (при наявності печатки) завірені печаткою та на електронну адресу: http://info@zabolotiv-rada.gov.ua.

Телефон для довідок: (03476) 4-36-12.