ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ проекту регуляторного акта проекту рішення виконавчого комітету Заболотівської селищної ради «Про затвердження норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів у Заболотівській територіальній громаді»

  • 406

Виконавчий комітет Заболотівської селищної ради відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань,  повідомляє про оприлюднення з 17  вересня 2021 року проєкту рішення виконавчого комітету Заболотівської селищної ради «Про затвердження норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів  у Заболотівській територіальній громаді».

Стислий зміст проекту рішення. Проект рішення розроблено з метою реалізації державної політики в сфері поводження з відходами, створення належних правових підстав та умов для затвердження норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, організації роботи виконавців таких послуг у сфері поводження з відходами та створення відповідних умов для забезпечення споживачів якісними послугами з організації збирання та вивезення твердих побутових відходів, що утворюються на території Заболотівської територіальної громади.

Розробник регуляторного акту: відділ економічного розвитку, житлово-комунального та дорожнього господарства Заболотівської селищної ради.

Спосіб оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу (АРВ): з текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу всі бажаючі можуть ознайомитися  в  приміщенні Заболотівської селищної ради за адресою: пл. Степана Бандери, буд. 3, селище Заболотів, Коломийський район, Івано-Франківська область,  78315, а також на офіційному сайті Заболотівської селищної ради за електронною адресою: http://zabolotiv-rada.gov.ua в розділі «Регуляторна політика»/«Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань: один календарний місяць з дня їх оприлюднення.

Спосіб надання фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями зауважень та пропозицій: зауваження та пропозиції до проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу приймаються в письмовій формі за поштовою адресою: пл. Степана Бандери, буд. 3, селище Заболотів, Коломийський район, Івано-Франківська область,  78315 від фізичних осіб за особистим підписом; від юридичних осіб – на фірмових бланках, (при наявності печатки - завірені печаткою) та на електронну адресу: http://info@zabolotiv-rada.gov.ua.

 

Телефон для довідок: (03476) 4-36-12.