ШУКАЄМО ФАХІВЦІВ ДЛЯ РОБОТИ В СТРУКТУРІ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

  • 18

Природньо  через воєнний стан та незначні бюджетні можливості   реалізовувати  розпочаті у 2021 році плани  в першу чергу вдається завдяки працівникам селищної ради - професіоналам зі значним досвідом роботи у відповідних сферах.  Станом на сьогодні,  створене селищне управління, яке дозволяє мати сталий поступ, запроваджено  чесні і прозорі правила гри, дотримання чинних законних процедур, а також системний підхід до вирішення справ.

Разом з тим, час від часу виникає потреба у нових спеціалістах.

Шановні жителі громади пропонуємо скористатися можливістю та  заповнити анкету з метою подальшого зайняття посади в виконавчих органах селищної ради, установах та закладах, утворених Заболотівською селищною радою.
Є потреба в економістах, проектних менеджерах, бухгалтерах, юристах, вихователях, спеціалістах, які готові зреалізувати себе в сфері мобілізаційної роботи,  соціальній сфері, волонтерстві   та ще в багатьох різних напрямках. 

Якщо Ви вільно володієте державною мовою, маєте освіту у відповідній галузі, впевнений користувач ПК і Вам потрібна цікава, відповідальна робота, тоді Вам до нас.

Є потреба також у робітничих професіях для потреб КП "ЗАБОЛОТІВСЬКИЙ ККП".

Заповніть анкету  перейшовши за посиланням.
Всі отримані анкети  будуть опрацьовані. За наявності відповідної вакансії з Вами буде проведена попередня співбесіда за допомогою мобільного зв’язку.

Фото без опису