Суб’єкти пробації здобувають нові навички

Суб’єкти пробації здобувають нові навички

  • Переглядів: 260

Нещасні випадки, травми та хвороби можуть трапитися з нами раптово і в будь-якому місці. Тому, оперативність надання допомоги часто залежить від людей, що знаходяться поряд з постраждалим (члени сім’ї, колеги, перехожі), особливо якщо вони володіють навичками надання першої допомоги. Перша допомога - це комплекс необхідних заходів, спрямованих на збереження життя та здоров’я постраждалого до моменту надання кваліфікованої медичної допомоги.

Святкування Міжнародного дня захисту дітей

Святкування Міжнародного дня захисту дітей

  • Переглядів: 470

Щороку у перший літній день ми відзначаємо – Міжнародний день захисту дітей. Дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій. Діти – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ, допомагає твердо стати на ноги. Саме тому за сприяння селищного голови Петра Маліборського, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів та адміністративних послуг Оксани Прокоп'юк, відділу соціального забезпечення населення та захисту прав дітей Романа Чорнописького, відбулося святкування у приміщенні Заболотівського селищного будинку культури для дітей за їх участі у тому числі із родин клієнтів пробації. Діти активно брали участь у руханці «Як живеш», веселих танцях «Якщо ти щаслива», «Сороконіжка», «Повтори як я», різноманітних конкурсах та караоке,  малювали та розважалися. Всі присутні отримали позитивні емоції, повітряні кульки та поласували морозивом. Щиро дякуємо всім хто долучився до проведення даного святкового заходу та бажаємо маленьким громадянам щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!    

Правопросвітницький захід на тему: «Адміністративне затримання – що треба знати»

Правопросвітницький захід на тему: «Адміністративне затримання – що треба знати»

  • Переглядів: 507

28 травня у приміщенні Снятинського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Івано-Франківській області головний спеціаліст відділу «Снятинске бюро правової допомоги» Надія Лосєва, спільно з фахівцем Снятинського районного сектору Юлією Самашко провели просвітницький захід із суб’єктами пробації на тему: «Адміністративне затримання – що треба знати».

Проведення уповноваженим органом з питань пробації соціально-виховної роботи із суб’єктами пробації

Проведення уповноваженим органом з питань пробації соціально-виховної роботи із суб’єктами пробації

  • Переглядів: 554

Згідно з Конституцією України кожна людина має право на працю, яку вона вільно обирає або на яку вільно погоджується. На сьогодні є чимало громадян, які живуть днем нинішнім, надаючи перевагу сумнівним заробіткам, таким чином відбувається використання найманої праці без оформлення трудових відносин, так звана «тіньова» зайнятість. Однією з категорій громадян, які погоджуються на такий вид праці, є особи, які знаходяться у конфлікті з законом.  

ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ ВОЛОНТЕРІВ ПРОБАЦІЇ!

ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ ВОЛОНТЕРІВ ПРОБАЦІЇ!

  • Переглядів: 835

Снятинський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Івано-Франківській області запрошує небайдужих громадян до співробітництва у якості волонтерів пробації.