Встановлено сучасну огорожу біля Заболотівського ліцею ім. Мирослава Попадюка

Встановлено сучасну огорожу біля Заболотівського ліцею ім. Мирослава Попадюка

  • Переглядів: 351

За сприяння  селищної ради,  КП "ЗАБОЛОТІВСЬКИЙ ККП", силами працівників  ліцею замінено частину старої огорожі   від проїжджої  частини (понад 60 метрів) біля Заболотівського ліцею ім. Мирослава Попадюка з метою  створення безпечних умов для школярів, забезпечення естетичного вигляду території навчального закладу. 

ОСВІТЯНИ ГРОМАДИ ОБГОВОРИЛИ РЯД  ПОТОЧНИХ ПИТАНЬ

ОСВІТЯНИ ГРОМАДИ ОБГОВОРИЛИ РЯД ПОТОЧНИХ ПИТАНЬ

  • Переглядів: 415

Сьогодні, в сесійній залі селищної ради, за участі Заболотівського селищного голови Петра Маліборського, відбулась нарада з керівниками закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

Отримали подяку від Рудниківського ліцею

Отримали подяку від Рудниківського ліцею

  • Переглядів: 650

Адміністрація Рудниківського ліцею, класна керівниця Лукащук Галина Ярославівна, батьки та здобувачі освіти 5 класу щиро дякують Заболотівському  селищному голові Маліборському Петру Васильовичу за приємний подарунок - телевізор! У нашій класній кімнаті стало ще затишніше.

Спорт є невід’ємною частиною людського життя

Спорт є невід’ємною частиною людського життя

  • Переглядів: 647

Фізична культура загартовує, виховує особистість. Люди, які регулярно виконують фізичні вправи, мають міцніший імунітет, є витривалішими, вміють ставити собі ціль і йти до неї, долаючи будь-які труднощі. Зрештою, не даремно ж говорять: «Спорт – це життя». Напередодні  завершено ремонт спортивного залу, тренажерного залу, роздягалень у Балинцівському ліцеї імені Ярослава Барнича. Селищний голова  Петро Маліборський звертаючись до присутніх зазначив: "Ми маємо виховувати молодь носіями українського єства, сильних духом і тілом. Хай дітки мають змогу бути здоровими, мають любов до занять фізичної культури. Ми радіємо, що завдяки вкладу селищного бюджету у реалізацію даного проєкту одержано прекрасний спортивний зал, який не ремонтувався десятки років. Відзначаємо старання і працю колективу ліцею, батьків, місцевих підприємців, фермерів та всіх небайдужих до даної події, всіх тих, хто вболіває та прикладається до розвитку спорту на Заболотівщині. Відтепер Балинцівський ліцей імені Ярослава Барнича без перебільшення має один із найкращих спортзалів у громаді".                                                                                    

Передали оргтехніку в Балинцівський ЗДО "Бджілка"  

Передали оргтехніку в Балинцівський ЗДО "Бджілка"  

  • Переглядів: 474

Завдяки ініціативі депутатки селищної ради Світлани Каралаш 13 листопада селищний голова Петро Маліборський виконав приємну місію та передав в Балинцівський ЗДО  "Бджілка" оргтехніку, а саме, багатофункціональний принтер Epson EcoTank.  Приймаючи цей подарунок, працівники ЗДО щиро дякували  за таку вкрай необхідну річ в освітньому процесі та запевнили, що віднині він використовуватиметься на благо дошкільнят. Виходячи з можливостей,  щодня робимо добрі справи!

В ЗАБОЛОТОВІ ВІДКРИТО КІМНАТУ-МУЗЕЙ «ПРОСВІТИ» І КНИГИ ТА МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ МИРОСЛАВА ПОПАДЮКА

В ЗАБОЛОТОВІ ВІДКРИТО КІМНАТУ-МУЗЕЙ «ПРОСВІТИ» І КНИГИ ТА МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ МИРОСЛАВА ПОПАДЮКА

  • Переглядів: 171

Сьогодні, 4 листопада, в Заболотові відбулась ще одна знаменна подія – у Заболотівському ліцеї ім. М.Попадюка урочисто відкрито кімнату-музей «Просвіти» і Книги та освячено меморіальну дошку відомого просвітянина, педагога, поета та публіциста, громадсько-культурного діяча Мирослава Петровича Попадюка. Відбулась подія за ініціативи близьких родичів, інтелігенції, громадських організацій та за підтримки Заболотівської селищної ради.

В Іллінецькому ліцеї новий директор!

В Іллінецькому ліцеї новий директор!

  • Переглядів: 4141

Сьогодні Іллінецький ліцей Заболотівської селищної ради відкриває нову сторінку своєї історії, адже   отримав нового керівника.